Het reserveren van een vakantiewoning

Nadat u een bepaalde woning (of woningen) geboekt heeft via deze website, ontvangt u van mij zo snel mogelijk bericht of de reservering daadwerkelijk kan plaatsvinden. Indien dit zo is, ontvangt u een boekingsbevestiging met daarin een verzoek tot aanbetaling. Het bedrag dient binnen ca. 5 dagen op onze rekening bijgeschreven te zijn. Ook het huurcontract wat u per mail ontvangt dient te worden ingevuld, ondertekend en naar "Villa in de Provence" gescand of gefotografeerd geretourneerd te worden.

Voor de klanten uit Europa:

U krijgt een BIC en IBAN code op, zodat u kosteloos geld naar Nederland kunt overmaken.

Betaling restanthuur.

Zes weken voor aankomst dient de volledige huur (incl. toeristenbelasting) betaald te zijn.

Nadat het volledige huurbedrag is ontvangen, krijgt u daarvan een ontvangstbevestiging. Tevens krijgt u toegestuurd: een routebeschrijving, informatie over de woning en de sleutel en een folder met tips over de omgeving. 
In elke vakantiewoning is een informatie map aanwezig met veel folders en tips van de eigenaar.

Linnengoed:

Het huren van bedgoed is uit hygiëne oogpunt verplicht tegen betaling van € 11 p.p. De bedden kunnen als u dit wenst, ook worden opgemaakt tegen een toeslag van € 6,50 p.p.

U kunt ervoor kiezen om ook sets handdoeken (á € 9,00) en keukengoed (á € 6,50) via de Receptie te reserveren of dit zelf mee te brengen. Voor elke villa geldt trouwens dat u zelf altijd de zwembadlakens/handdoeken meebrengt. Indien u het (baby)kinderbedje in de villa gebruikt, moet u daarvoor ook zelf het lakentje of dekbed meenemen. Als u tennist, uw eigen tennisspullen.

Zwembad:

Vergeet niet van thuis leuke vermaak spullen mee te nemen zoals zwembandjes, luchtbed, dolfijn, waterpistool en een opblaas bal. Te gebruiken in uw privé zwembad. In het algemene zwembad op het villapark zijn luchtbedden e.d. niet toegestaan. Uiteraard is het ook allemaal te koop bij de supermarkten en toeristen shops.

Routekaart:

Een actuele route- of detailkaart is goed verkrijgbaar bij elk Frans benzinestation, supermarkt of boekhandel.

Annulering en/of reisverzekering:

U kunt zelf heel gemakkelijk digitaal een annulerings- en/of reisverzekering afsluiten, bijv. bij Centraal Beheer, FBTO, ANWB, OHRA of uw eigen bank of verzekeringskantoor. U kunt als basis daarvoor het huurcontract gebruiken (Note: u hoeft alleen het huurbedrag te verzekeren, de toeristenbelasting krijgt u van ons terug).

Jaarlijks worden er vakanties door plotselinge ernstige omstandigheden geannuleerd. TIP: Voorkom (betalings)problemen en sluit zo'n verzekering direct af als u een vakantiewoning reserveert.

L.P.G.

Als uw auto op gas rijdt is het verstandig om nog op de snelweg te tanken.
In de kleinere dorpen in Frankrijk is n.l. meestal geen LPG verkrijgbaar, wél in de grotere steden.
Bij alle villa's kunt u tegen vergoeding de laadpaal voor uw elektrische auto gebruiken. Vooraanmelding en betaling bij boeking is vereist..

Wasmachine/Vaatwasser:

In alle villa's is een wasmachine en een vaatwasser aanwezig, soms ook een droger (zie onderaan in de tekst bij de villa van uw keuze onder het tabblad  "bijzonderheden").
In de Provence is uw was op een droogrek overigens in een half uur droog.

Tuin:

Alle tuinen zijn voorzien van een automatisch sproeisysteem; u heeft hier geen omkijken naar.
Staan er op het terras plantenbakken, wilt u die dan water geven?

Vertrek:

Laat bij vertrek geen eigendommen achter en kijkt u vooral ook goed de trommels en blikken na. Neem alles wat van u is mee (toastjes, beschuit, pinda's, chips, koek) en was alles af. Zo kan de volgende huurder zijn spullen ook weer goed opbergen. Dat geldt natuurlijk ook voor de spullen in de koelkast en vriezer. Laat s.v.p. niets achter, ook niet uw oplader.......

Last but not least: u brengt de sleutel altijd terug bij de Receptie. 

Eindschoonmaak

Van u wordt verwacht dat het huis keurig netjes wordt achtergelaten; dat de vaatwasser geheel ontruimd is, dat er een schoon aanrecht, koelkast, oven, barbecue en kookplaat is. Indien deze zaken niet schoon worden aangetroffen, heeft de schoonmaakster meer werk en kan door de Receptie een extra bedrag van de borg worden afgehouden.

CONTACT

Contactpersoon verhuur:
Nelly Rebel | Villa in de Provence

(+31)  0320-848 444

7 dagen per week bereikbaar

KvK: 59 130 296
BTW: NL 00131.1039.B93

OVER VILLA IN DE PROVENCE

Op deze site vindt u aanbod van 5 luxe villa's met verwarmd privé zwembad en airco op de slaapkamers op Villapark "Les Demeures du Luc" in Saumane de Vaucluse in de Provence (3 k.m. van Isle sur la Sorgue).


Ook op deze website de geheel vrijstaande villa "Annabelle" met verwarmd privé zwembad en airco in de woonkamer, hal en de 3 slaapkamers.
Deze bungalow is niet gelegen op een park, maar geheel vrijstaand in een rustige doodlopende straat welke overloopt in de wijnvelden rondom, in een klein dorpje Escales, in de zonnige Languedoc met z'n prachtige glooiende wijnvelden en de Montagne-Noir, bovendien op slechts 40 km. van de Middellandse Zee, dichtbij Narbonne-plage en Carcassonne.


VRAGEN?